SWIR Logic Monitoring system

 

Starcom Systems presenteert een brede selectie van innovatieve en geavanceerde tracking en monitoring systemen voor het volgen van de handel in goederen van welke aard dan ook en voor persoonlijke bescherming. Zowel de systemen zoals Helios, Tetis, WatchLock, Rainbow, Kylos, als de online applicatie bieden complete en gebruiksvriendelijke oplossingen voor efficiënt beheer.

 

Alle hardware-apparaten zijn klein, robuust en eenvoudig te installeren. De software-systemen zorgen voor een wereldwijde internet-based tracking en monitoring: door alarmmeldingen van uw keuze (via e-mail / sms / rapporten) over complexe gebeurtenissen wordt u continu op de hoogte gehouden.

 

Starcom Systems geavanceerde producten geven u controle over uiteenlopende situaties. Door middel van de betrouwbare systeemfunctie, wordt u automatisch over elke onverwachte situatie gewaarschuwd.

 

Als gevolg van jarenlang onderzoek, ervaring en het waarborgen van ongeëvenaarde kwaliteit, zijn Starcoms producten synoniem geworden voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

Helios - Automatische Voertuig Tracking en fleet management systeem

 

Helios is een geavanceerd, automatisch voertuig lokalisatie-systeem voor het beheer en de bestuurder van de vloot en de bescherming van het voertuig.

Door stabiliteit en technologie op het hoogste niveau optimaal te combineren, levert Helios het meest geavanceerde AVL systeem [Automatic Vehicle Location] voor management van vloot en chauffeurs.

Starcom Systems biedt een breed scala aan AVL oplossingen, die zijn afgestemd op de behoeften van elke klant en de specifieke eisen van de markt.

Waarin Starcoms  apparaten uitblinken in vergelijking met andere systemen is nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, stabiliteit, verfijning en de continue ontwikkeling. Het helios apparaat is een optimale combinatie van deze sterkten. Deze functies geven Starcoms distributeurs een toppositie in de huidige AVL industrie. Voor complexe administratieve vereisten, is Helios Advance Plus ontwikkeld, die aan alle eisen voor vlootbeheer voldoet, hij kan de configuratie van complexe waarschuwingen aan en statistische logistieke rapporten creëren.

 

 

• stabiliteit van het systeem - hoge betrouwbaarheid

 

• Geavanceerde componenten en modems - prachtige technologie

 

• Wereldwijd gebruik en de werking - overal en op elk moment toegankelijk - volgen op elk gewenst moment

 

• Creatie van mogelijke gebeurtenissen - individueel en op maat aanpasbare systeem

 

• OTA firmware-upgrade - speciale technologische vraagstukken

 

• Diverse netwerkverbindingen mogelijk - vrije keuze

 

• Een groot aantal in- en uitgangen - maximaal gebruiksgemak

 

• Identificatie van de bestuurder op vier verschillende manieren - veel aanvullende oplossingen

 

• ingebouwde antenne en accelerometer - alles-in-één oplossing

 

• Eenvoudig te installeren - geweldig

 

• Aanzienlijke besparingen in brandstofverbruik en onderhoudskosten en systeemstabiliteit

 

De Helios-eenheid is een leider onder de AVL systemen voor wat betreft zijn lange levensduur en stabiliteit. Hij zorgt voor een constante communicatie vaardigheden en lopende prestaties van het systeem.

© 2015  by Rajendra. Banyal